• Jaettu ongelma puolittuu!

  • Tuemme erilaisia perheitä!

  • Ota rohkeasti yhteyttä!

  • Aina on tie eteenpäin!

  • Älä jää yksi! Avaa Snellun ovi!

Tekstaritupu on kouluikäisille ja nuorille suunnattu tukipuhelinpalvelu. Tupu on lähtenyt liikkeelle muutaman helsinkiläisen koulun ja seurakuntien yhteistyöstä 10 vuotta sitten. Vuosien saatossa palvelusta on tullut valtakunnallinen ja toimii nykyään lähes 50 kunnan alueella. 

Kirkkonummen suomalainen seurakunta on tehnyt aiheesta pienen videon. 

Jos elämä ihmetyttää tai joku asia askarruttaa, niin ota yhteyttä Tupuun. Mietitään asiaa yhdessä. 

Katso lisää osoitteesta www.tekstaritupu.net

Hensku Kettusaaren haastattelu verkkotyön maailmasta kesällä 2013 Snellun parvekkeella.

Some Awards palkitsee ihmisiä, yksilöitä ja tekoja, jotka ovat ravistaneet suomisomen kenttää. Kirkko on mukana yhteistyössä ja palvelee seurakuntalaisia siellä missä he ovat.

 

 

Hengellinen elämä verkossa on ollut Suomen evankelis-luterilaisen kirkon verkkotyön teemana vuodesta 2009 lähtien. Kirkon verkkotyössä on menty sinne missä seurakuntalaiset ja uskosta kiinnostuneet ovat. Kirkon verkkoyhteisöt Facebookissa, city.fi:ssä ja Suomi24:ssä ovat vilkkaita ja eläviä kohtaamispaikkoja.

Työ vuorovaikutteisessa mediassa on haastanut kirkon ja seurakunnat uuteen ajatteluun ja yhteistyöhön. Olemme myös oppineet, että kuunteleminen ja rinnalla kulkeminen toimivat myös verkossa." Lue lisää TÄÄLTÄ

messukeskus2

Snellulla ollaan kiinnostuneita siitä mitä sinulle kuuluu.

Aina ei henkilökohtainen tapaaminen ole mahdollista tai ajankohtaista. Silloin voit olla muuten yhteydessä ja miettiä kohtaamiasi asioita verkon kautta.

Tapaa työntekijä verkossa. Chat on helppo ja kahdenkeskinen juttu.