• Jaettu ongelma puolittuu!

  • Tuemme erilaisia perheitä!

  • Ota rohkeasti yhteyttä!

  • Aina on tie eteenpäin!

  • Älä jää yksi! Avaa Snellun ovi!

Snellu toimii vankiloissa:

Snellun työntekijä käy tapaamassa nuoria Suomenlinnan vankilassa ja nuoret voivat käydä myös sovitusti tapaamassa työntekijää Snellussa poistumisluvalla. 

Vanajan avovankilassa käydään ohjaamassa Tarinateatteriryhmiä sopimuksen mukaan.

Avoimia iltaryhmiä ohjataan yhteistyössä Helsingin seurakuntayhtymän erityisdiakonian ja Vantaan kriminaali- ja päihdetyöntekijän kanssa. Pyritään kohtaamaan nuoria naisvankeja henkilökohtaisesti.

Lisätietoja Sirpa Zotow p. 09-23402351

Työskennellään Hämeenlinnan vankilassa kuukausittain. Ohjataan erilaisia ryhmiä ja tavataan nuoria naisia henkilökohtaisesti.

Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 09-2340 2351

Sörkassa Snellun työntekijä käy noin kerran kuukaudessa ja on silloin nuorten vankien tavattavissa henkilökohtaista keskustelua varten. Tapaamisissa voidaan pohtia yhdessä esim. elämäntilannetta, perheeseen liittyviä asioita tai mitä vaan mieltä askarruttavaa asiaa.

Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 09-2340 2356.

 Snellun työntekijä käy tapaamassa nuoria 15-20 -vuotiaita vankeja Vantaan vankilassa viikoittain. Nuorten osastolla pidetään avointa keskusteluryhmää yhteistyössä Vantaankosken seurakunnan kanssa.

Ryhmässä puhutaan ihan kaikista asioista, mistä ryhmäläiset haluavat puhua. Monesti on puhetta vankilassa olemiseen liittyvistä asioista, vankeusajan suunnitelmasta, omasta elämäntilanteesta ja perheestä sekä siviiliasioiden järjestämisestä. Ja monesti myös pohdimme sitä, miten olisi mahdollista muuttaa elämää niin, ettei vankilaan joutuisi enää uudelleen.

Snellun työntekijällä on mahdollisuus myös yksilötapaamisiin vankilassa.

Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 09-2340 2356.

Keravan vankilassa pidetään vuosittain erilaisia toiminnallisia ryhmiä. Ryhmät on tarkoitettu 17-29 v. miehille, jotka pyrkivät sitoutumaann ryhmään koko sen keston ajan (6 kertaa).

Horisontti on kasvuryhmä nuorille miehille, jossa pohditaan omaa elämää, identiteettiä ja sitoutumista parempaan elämään. Katse on tulevaisuudessa ja ryhmän tarkoitus on olla voimauttava vertaisryhmä.

Lisätietoja Hensku Kettusaari  p. 09 - 2340 2355