• Jaettu ongelma puolittuu!

  • Tuemme erilaisia perheitä!

  • Ota rohkeasti yhteyttä!

  • Aina on tie eteenpäin!

  • Älä jää yksi! Avaa Snellun ovi!

Snellun Saappaan vapaaehtoiset ovat liikkeellä perjantai-iltaisin nuorten suosimilla paikoilla. Snellun väen tunnistaa punaisesta autosta jonka kyljessä on Saapas-logo. Saappaan työntekijöiltä saa apua tarvittaessa. Käy moikkaamassa. Ovat mukavaa väkeä. 

Mitä miettii Saappaan vapaaehtoinen tehtävästään?

 

Palveluoperaatio Saapas on seurakuntien nuoriso- ja erityisnuorisotyöhön liittyvää auttamis- ja sielunhoitotyötä nuorten hyväksi. Sitä toteuttavat tehtävään koulutetut aikuiset vapaaehtoistyöntekijät yhdessä toiminnasta vastaavan työntekijän kanssa.

Saapaslaiset toimivat erityisesti nuorten suosimissa oleskelu- ja kohtaamispaikoissa, festareilla ja muissa tapahtumissa, joissa nuoria on paljon läsnä. Saapas on toiminut vuodesta 1972 lähtien. Snellun Saapas liikkuu perjantai-iltaisin. Yhteyden Snellun Saapas-autoon saa numerolla 050-551 4446

 

 

IMG 0356 

IMG 2104

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saapas-ryhmät liikkuvat Helsingissä viikonloppuiltaisin ja erilaisissa juhlatapahtumissa. Saappaan koulutetut vapaaehtoiset tarjoavat nuorelle luottamuksellista keskustelua ja aikuiskontaktin sekä tarvittaessa ensiapua. 

Meidät saat kiinni saapaskännystä p. 050-551 4446. Vastaamme aina päivystyksen aikana ja muina aikoina satunnaisesti. Soitamme takaisin, jos jätät viestin. Saappaan työntekijöihin saat yhteyden myös Snellun Facebook-sivujen kautta.

 

Saapas toimii myös verkossa. NettiSaappaan löydät Suomi24 -palvelusta.