• Jaettu ongelma puolittuu!

  • Tuemme erilaisia perheitä!

  • Ota rohkeasti yhteyttä!

  • Aina on tie eteenpäin!

  • Älä jää yksi! Avaa Snellun ovi!

Helsingin seurakuntayhtymän erityisnuorisotyön Snellun perinteiseksi muodostunut joululahjakeräys Tarton kristillisen nuorisokodin lapsille on taas käynnissä ja etsimme siihen joulujoulupukin apulaisia seitsemättä kertaa.

Snellu on ollut tukemassa jo yli 20 vuotta nuorisokodin toimintaa. Tällä hetkellä lastenkodissa asuu 42 lasta ja nuorta, jotka ovat iältään 5-23 vuotiaita. Heistä osa asuu lastenkodin lisäksi perhekodissa ja vanhimmat tukiasunnoissa. Marraskuussa viemme kaikille lapsille ja nuorille joululahjan. 

Sinulla, työkaveriporukalla tai esim. srk:n nuorilla on mahdollisuus osallistua ostamalla max. 25 euron arvoinen lahja ja lisätä mukaan oma joulutervehdys. Lahjan tulee olla uusi sillä se on todennäköisesti lapsen ainut lahja.

Monilla lapsilla on toiveita, mutta niiden puuttuessa hyviä lahjaideoita ovat esim. hanskat, pipot, kaulahuivit, sukat, paidat ja makeiset. Toivomme, ettei lahja ole kovin suuri kooltaan, että saamme kaikki mahtumaan autoon mukaan.

Mukaan joululahjakeräykseen pääset ottamalla yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 050-301 9638.  Saat silloin lapsen nimen, iän, vaatekoon ja mahdollisen mielenkiinnon kohteen tai toiveen.

Paketteja voi tuoda arkipäivisin kahteen paikkaan: 

  • Snelluun, os. Toinen linja 8, 00530 Helsinki. Huom! Soita ja sovi aika ennen kuin olet tulossa n. 09-2340 2352 ja varmista, että vastaanottaja on paikalla. 
  • Matteuksenkirkolle Snellu cafen henkilökunnalle klo 10-14, os. Turunlinnantie 3, 00900 Helsinki. 

Lahjojen tulee olla Snellussa tai Matteuksenkirkolla viimeistään 16.11.

Paketoi lahja valmiiksi ja muista merkitä siihen selkeästi lapsen nimi ja ikä.

 

Hyvää Joulua on viroksi Häid jõule.