• Jaettu ongelma puolittuu!

  • Tuemme erilaisia perheitä!

  • Ota rohkeasti yhteyttä!

  • Aina on tie eteenpäin!

  • Älä jää yksi! Avaa Snellun ovi!

 

Juuri ja juuri saatu Saappaan selviytymisasema pystyyn Tampereen Ratinan stadionin uumeniin, kun media repeää Turun terrori-iskun uutisointiin. Kymmenen minuutin välein päivittyy uhriluku ja mahdollisen epäillyn eteneminen ja kiinniotto. Kivat meille siellä bunkkerissa, jossa radioyhteydet tökkivät ja muutoinkin fasiliteetit olivat mitä sattuu näillä Saappaalle uusilla festareilla. Ympärillä 25 tuhatta ihmistä ja kyseinen uhka sai näkyvät kasvot myös meillä Suomessa. Tunnelmaa ei varsinaisesti nostanut uutisointi Venäjän puukotuksista.. 

Block lavakuva

 

Tamperelaiset on sekakäyttäjiä. No ei vaan! Tuo ikävä ilmiö tuli vastaan juuri näillä tämän genren musafestareilla, jossa hip hopparit, räpäyttäjät ja heidän faninsa kohtaavat. Nostan saapaslaiset ihan uber korkeelle jalustalle, koska heidän kykynsä kohdata, auttaa, palvella ja olla läsnä, mahdollistivat meille työntekijöille oman työmme hoitamisen lievästi kuormittavassa tilanteessa.  Puolikoomaisen asiakkaan taluttaminen ihmismassan läpi avun piiriin ei ole niitä helpoimpia ja turvallisimpia tehtäviä. Hajujen ja eritteiden sietäminen niitä säestävien ylimielisten ja huuruisten kommenttien keskellä, on myös oma taiteenlajinsa. 

Tampereen seurakuntia on kiittäminen mainiosta Julkujärven majoituksesta Ylöjärvellä. Se oli,, noh.. kokemus itsellään. Lupaamme olla ensi vuoden festareita varten liikkeellä viimeistään eilen! 

Hensku Kettusaari

 

Hensku ja omenat